Avís Legal

En compliment de l'article 10 de la llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s'exposen les dades identificatives de l'empresa:

La MEDITERRANEAN QUALITY RICE SL C.I.F .: B98697071 Adreça: Avinguda Ribera Baixa s / n Pol. Ind. Els Olivarons 46430 Sollana (València), Espanya, Inscr. REG. MERCANTIL: TOM 7863 FOLI 10 FULL V98154 Inscr. 2ª; info@abcrice.com, telèfon: 963 28 39 38

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Mitjançant la present Política de Privacitat (en endavant, la Política) MEDITERRANEAN QUALITY RICE SL i en compliment de la Llei Orgànica 15/1999 informa als USUARIS del lloc web: www.abcrice.com del tractament i usos als quals se sotmeten els dades de caràcter personal que es recapten a la web, amb la finalitat de que decideixin, lliure i voluntàriament, si desitgen facilitar la informació sol·licitada. MEDITERRANEAN QUALITY RICE SL es reserva la facultat de modificar aquesta Política amb l'objecte d'adaptar-la a novetats legislatives, criteris jurisprudencials, pràctiques del sector, o interessos de l'entitat. Qualsevol modificació en la mateixa serà anunciada amb la deguda antelació, a fi que tinguis perfecte coneixement del seu contingut.

Certs serveis prestats en el portal poden contenir condicions particulars amb previsions en matèria de protecció de Dades Personals. D'ells pots informar-te en els corresponents apartats.

TITULARITAT DEL TRACTAMENT

En aquests supòsits, les dades recollides per MEDITERRANEAN QUALITY RICE SL seran incorporades a fitxers titularitat de MEDITERRANEAN QUALITY RICE SL, degudament inscrits en el Registre General de Protecció de Dades.

USOS I FINALITATS

La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals és la gestió, prestació i personalització dels serveis i continguts del mateix que l'USUARI faci servir i de la qual s'informarà en cada apartat.

COMUNICACIÓ DE LES DADES

Les dades demanades a través del web només seran cedides en aquells casos en què expressament se n'informi a l'USUARI.

ACTUALITZACIÓ DE LES DADES

Per tal de que les dades sobrants a les nostres bases de dades sempre corresponguin a la teva situació real hauràs mantenir-les actualitzades, bé actualitzant tu directament en els cas en què això sigui possible bé comunicant-ho al departament corresponent.

SEGURETAT DE LES DADES

MEDITERRANEAN QUALITY RICE SL ha adoptat en el seu sistema d'informació les mesures tècniques i organitzatives legalment requerides, per tal de garantir la seguretat i confidencialitat de les dades emmagatzemades, evitant així, en la mesura del possible, la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

DRETS DELS USUARIS

En tot cas podràs accedir a les teves dades, rectificar-les, cancel·lar-les i si és el cas, oposar-te al seu tractament enviant un correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic: info@abcrice.com