Black Plàstic 5Kg

ABC PLASTICO 5 KG BLACK ECO

Nou

Arròs integral ecològic negre de la família japònica de gra mitjà i perlat. Es cultiva amb el major respecte mediambiental i seguint les exigents normes de cultiu ecològic. Antigament cultivat a la Xina per al consum exclusiu de l'Emperador i la seua família com "arròs prohibit". Molt aromàtic i ric en fibra, sodi, potassi, magnesi, calci i ferro així com en complex vitamínic B. Un "superaliment".

More details

Més informació

Arròs integral ecològic negre de la família japònica de gra mitjà i perlat. Es cultiva amb el major respecte mediambiental i seguint les exigents normes de cultiu ecològic. Antigament cultivat a la Xina per al consum exclusiu de l'Emperador i la seua família com "arròs prohibit". Molt aromàtic i ric en fibra, sodi, potassi, magnesi, calci i ferro així com en complex vitamínic B se li ha considerat un "superaliment".

Consells per a la seua elaboració:

Recomanat com a acompanyament o en amanida. Deixar en remull unes hores abans de cuinar-lo. Temps de cocció aprox: 30 min. Bullir amb excés d'aigua. Una vegada cuinat ha de quedar "al dente". El caldo de la cocció és molt valorat per fer fons, pintar o donar aroma.